”Muistan ihastelleeni Himalajan suolan makua siihen ensimmäistä kertaa tutustuessani, ja tavallinen pöytäsuola saikin aika pian sen jälkeen lähtöpassit keittiöni kaapista. Himalajan suolan mausta inspiroituneena aloin vähitellen kiinnostua enemmänkin tuosta arkisen- jopa huonon- maineen omaavasta mausteesta, ja pikku hiljaa koko elämäni muuttui. Oivalsin suolan olevan paljon muutakin kuin ruoanlaittoon liittyvä välttämättömyys: sillä on suuri merkitys koko hyvinvointimme kannalta. Ymmärsin myös sen, että suolaa oli kahta tyyppiä: luonnollista ja keinotekoista. Luonnonsuola on sitä suolaa, josta voisin puhua tuntikausia, sillä mukavan maun lisäksi suolan vaikutukset terveyteeni olivat ilmeiset. Olin kärsinyt erittäin pahoista suonenvedoista vuosikausia, ja muutama viikko Himalajan suolan käytön aloittamisesta huomasin kummakseni ettei kivuliaita kramppeja enää esiintynyt yhtä usein, ja pian ne hävisivät kokonaan. Olin vuosikausia syönyt magnesiumia ja muita mineraaleja erilaisten pillerien muodossa, tuloksetta.

Tyttäreni hemoglobiini oli ollut alhainen pienestä pitäen, ja myöskään rautatablettikuurit eivät tuoneet huomattavaa vaikutusta. Puolisen vuotta Himalajan suolan käytön aloittamisesta anemia oli kadonnut, ja veriarvot olivat kohonneet lukemiin, jotka oikeuttaisivat verenluovutukseen-ensimmäistä kertaa elämässään.

Lukuisat ystäväni ja asiakkaani kertovat samaa viestiä: suolan laadulla on väliä! Jotkut ovat saaneet helpotusta verenpaineeseen, osa vaikeisiin iho-ongelmiin, ja toiset mitä erikoisempiin vaivoihin. Uskon, että selitys on yksinkertainen: elimistömme pystyy käyttämään luonnonsuolassa esiintyvät mineraalit hyödykseen. Samalla suola saa toteuttaa sille kuuluvaa tehtäväänsä elinvoimien ylläpitäjänä- teollisesti käsitelty suola sen sijaan toimii meitä vastaan. Suosittelen tarkastamaan mitä suolaa käytät- pieni, mutta sitäkin tärkeämpi askel oman hyvinvointisi kannalta!”

Suolaisin terveisin, Anja Lehtonen Saltlife Oy

Lue minkälaisia kokemuksia asiakkaillamme on:

”Olen nyt käyttänyt Himalajansuolaa suihkussa kovettuneisiin varpasiin, joista on tullut ihanan pehmoiset.
Minulla on liikuntavamma syntymästäni asti jaloissa ja niitä on ollut vaikea hoitaa. Kyllä nyt saa raspit unohtua
kun suola kuorii kovettumat tosi hyvin. Ja kasvot olen sillä kanssa pessyt, ei tarvitse rasvoja laittaa.
PS. Olen jo monelle ystävällenikin suositellut!”

Anneli Helsingistä

”Minulla on erittäin kuiva iho ja olin raapinut jalkani jo ihan verille. Mikään perusvoide tms ei auttanut vaivaan,
sitten kokeilin Saltlifen suolasaippuaa. Kolmena perättäisenä päivänä pesin rikki raavitun ihoni suolasaippualla,
(kirvely oli mieletön ja melkein huusin tuskasta) pesun jälkeen rasvasin ihoni tavallisella Auringonkukkaöljyllä. Kolmena päivänä
toistin tämän saman ”rituaalin” ja sen jälkeen ihoni on ollut todella hyvä, ei kutise enää, eikä ole ihottumaa.”

Päivi Ylöjärveltä

”Hankittuani kaksi Himalajan vuoristosuolalamppua huomasin astmaattikona , että hengitykseni helpottui ja parani. Astmakohtaukset ahdistivat minua varsinkin öisin , etten voinut kunnolla nukkua. Mutta sijoitettuani toisen lampuista yöpöydälleni, ei minulla enää ole ollut astmakohtauksia, ei yöllä, eikä päivällä. Suosittelen vuorisuolalampun hankintaa astmaatikoille.”

Eero Teerijoki

”Aloin nauttia aamuisen Sole-juoman keskellä pimeintä talvea. Jo muutaman viikon kuluttua huomasin vireystasoni nousseen, tunsin oloni uskomattoman energiseksi. Nykyään otettuani Sole-lasillisen aamulla, suorastaan tunnen sen hetken kun kroppa herää- ihan kuin akut latautuisivat.”

Sirpa Heino

”Nauroin, kun sisko kertoi kuukautiskipujensa hävinneen solejuoman avulla. En naura enää, minäkin pääsin mokomista kolotuksista eroon! Uskomatonta. Kuinkahan monelle sole toisi paremman ja luonnollisemman avun kuin kaiken maailman särkylääkkeet.”

T.Toivonen

”Suolasaippua on maailman paras selluliittisaippua. Kokeilkaa, mutta hierokaa vain hellästi, sillä tehoaa todella.”

Rasva-Riitta

”Koko perheemme pesee nykyään hampaansa vesi-solejuomaliuoksella (1 tl lasilliseen vettä). Eipä tarvitse ostaa enää hammastahnoja ja hampaat tuntuvat vain valkenevan. Myös deodoranttien aikakausi on ohi meillä, sipaisemme aamuisin vain kostutetulla suolasaippualla kainalot ja siinä se. Tehoaa jopa murrosikäiseen poikaan.”

Äiti Jyväskylästä

1 2