Tarjous

Magnesiumsuihke 3 kpl TARJOUS

45.00 42.00

Luonnollinen magnesiumkloridi ulkoiseen käyttöön. Imeytyy helposti suoraan ihon läpi, rasittamatta ruoansulatuskanavaa ja munuaisia. Tehokkain tapa täydentää magnesiumin puutetta. Kramppeihin, stressiin, kipuun, iho-ongelmiin ym.

NYT 3×100 ML YHTEISHINTAAN 42€

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 181B Osasto:

Tuotekuvaus

Luonnollinen magnesiumkloridi ulkoiseen käyttöön. Imeytyy helposti suoraan ihon läpi, rasittamatta ruoansulatuskanavaa ja munuaisia. Tehokkain tapa täydentää magnesiumin puutetta. Kramppeihin, stressiin, kipuun, iho-ongelmiin ym. Edesauttaa myös kalkin imeytymistä. Sopii sepä lapsille että aikuisille.

INCL: Mineraaliliuos Permikauden aikaisista, 2 km syvyyksissä sijaitsevista täysin saasteettomista muinaisista lähteistä Hollannissa. Magnesiumkloridipitoisuus 31% 10 suihketta vastaa 180 mg (60%RDA) magnesiumia. 100% luonnontuote. Lääkelaatuinen, hyvin imeytyvä.

 

Magnesiumöljystä helpotusta:

  • kramppeihin, lihaskipuihin, suonenvetoihin niska- ja hartiakipuun
  • migreenikipuun
  •  kalsiumin imeytymiseen
  •  pehmeän kudoksen kalkkiutumisen ehkäisyyn
  •  sydämen hyvinvointiin: auttaa kaikkia lihaksia rentoutumaan
  •  korkeaan verenpaineeseen: laajentaa verisuonia
  •  iho-ongelmiin, erityisesti psoriakseen
  • ihon yleiskuntoon

Sopii erityisesti urheilijoille ja hierontaan!

Käyttö: Suihkuta magnesiumia 5-10 kertaa päivässä puhtaalle kuivalle iholle tai märälle iholle heti suihkun jälkeen. Hiero ja anna kuivua itsestään. Vaikutus alkaa muutamassa minuutissa.

VIHJE: Suihkuta niskaan ja rintakehään illalla ennen nukkumaanmenoa! Käyttäjäkokemusten perusteella helpottaa unentuloa ja syventää unta!

Täydentää nopeasti kehon magnesiumtasoa. Voidaan käyttää koko keholle, myös vatsaan, kainaloihin ja raajoihin. Ensimmäisillä käyttökerroilla voi tuntua kirvelyä, joka poistuu kun magnesiumtaso normalisoituu. Voidaan käyttää myös laimennettuna. Sopii myös lapsille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Magnesiumsuihke 3 kpl TARJOUS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *