Epsom-suolasaippua 100g

4 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

6.00

Mitä yhteistä on huippu-urheilijalla, fitness-mallilla, himosiivojalla ja puutarhurilla? Kaikki hyötyvät Epsom-suolasta! Magnesiumpitoinen Epsom-suola auttaa lihaksia palautumaan urheilusuorituksen jälkeen, hoitaa ja hellii ihoa, syväpuhdistaa ja tuuheuttaa hiukset sekä auttaa kasveja kukoistamaan. Lisäksi se toimii kemikaalittomana apulaisena kodin siivouksessa.

Epsom-suola sisältää runsaasti magnesiumia, joka on yksi tärkeimmistä elimistön hyvinvointia ylläpitävistä alkuaineista. Ulkoisesti käytettävä Epsom-suola on erittäin monikäyttöinen, edullinen ja ekologinen tuote, joka on tunnettu jo vuosisatojen ajan. Nyt sitä on saatavana huippulaatuisena myös Saltlifelta.

Varastossa

Tuotekuvaus

Epsom-suolaa on käytetty terveyden- ja kauneudenhoitoon jo satoja vuosia. Epsom-suola imeytyy ihon kautta nopeasti ja tehokkaasti nostaen magnesiumin tasoa elimistössä. Epsom-suolaa käytetään perinteisesti yleisen hyvinvoinnin ylläpitoon, kipeiden ja väsyneiden jalkojen, lihasten ja nivelien hoitoon sekä iho-ongelmiin. Korkean magnesiumpitoisuuden ansiosta Epsom-suola poistaa tehokkaasti kuolleen ihosolukon, poistaa epäpuhtauksia ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa.

Epsom-suolasaippualla voit hoitaa erilaisia iho-ongelmia, kuten ihottumaa, aknea ja psoriasista jne. Hieromalla saippuaa iholle vilkastutat verenkiertoa ja lisäät kehon magnesiumtasoa. Epsom-suola imeytyy ihon kautta nopeasti ja tehokkaasti nostaen magnesiumtasoa.

1 arvio tuotteelle Epsom-suolasaippua 100g

  1. Nina Ollila
    4 / 5

    :

    Saippua jättää ihanan pehmeän ja kosteutetun tunteen ihoon pesun jälkeen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *